thaimassage, thai, massage,skanderborgwellness, skanderborg, wellness, booking,

Priser

Vores massager:

Traditionel Thai massage............................55 min. 400,-

Thai urte tripi massage.....Mænd 450,-....... 55 min. 450,-

Aroma og olie massage......Mænd 450,.......55 min. 400,-

Aroma og Olie Massage..... Mænd 250,-.......28 min.250,-

Thai fysiurgisk massage... TILBUD   400,- ...55 min. 450,-

Massage til børn 3-13 år..............................................285,-

Hovedbundsmassage...................................30 min. 225,-

Hot Stone Massage........................................55min. 450,-

Handicap........................................................55 min. 450,-

 

VIL DU SE ALLE VORES THAI MASSAGE PRISER OG AKTUELLE TILBUD KAN DU SE DEM I VORES BOOKING DU KAN SE DEM HER:

Thai massage er en over 2500 år gammel tradition. Her kombineres langsom, rytmisk massage udført med hænder, underarm, albue og fødder med yogalignende strækøvelser og mange gyngebevægelser. Den har lighedspunkter med yogaens udstrækning og fokusering på kroppens energibaner, og rummer også elementer af akupressur. Hele kroppen bliver gennemarbejdet, massøren bruger hænder, fødder, knæ, albuer og kropsvægten og formålet er, at give modtageren et bedre helbred, større fleksibilitet og øget velbefindende. Massagen løser op på blokeringer og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi.

Thai fod massage er at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og nyt eller forøget velvære. Punkterne på fødderne er i direkte  forbindelse med steder og organer i kroppen, ved ubalance, svækkelse og sygdom bliver fødderne ømme. Punkterne under fødderne kaldes reflekspunkter, fordi de påvirker andre områder af kroppen. Fødderne reflekszoner masseres og trykkes på med fingre og træpinde. Efter endt massage mærkes en dejlig lethed i fødderne. Thai Fod Massage er godt for blodomløbet og for stimuleringen af kroppens indre organer

Aroma massage er en meget behagelig massageform hvor du bliver masseret med æteriske olier. Den terapeutiske berøring giver samtidig mulighed for en forøgelse af det følelsesmæssige velbefindende. Aroma massage kan hjælpe på nervøse lidelser, angst, uro, depression, negativitet og problemer i forhold til andre. I mange tilfælde opleves også en forbedring af personens selvtillid. Ofte er travle forretningsfolk overbelastet psykisk, og vil derfor have stor glæde af aroma-massage, der gennem sin stimulerende virkning dæmper eller helt fjerner den psykiske belastning, og giver øget velvære og overskud.

 

THAI MASSAGE HISTORIE

Traditionel thai massage - eller ’Nuad Thai’ – har rødder i en lang tradition af helbredende behandlinger. Når man forsøger at spore historien af de gamle massage metoder, som praktiseres i Thailand til deres rødder, opdager man, at viden om den traditionelle thai massage nåede Sydøstasien for ca 2.500 år siden. Det siges at have været indført af en læge fra det nordlige Indien ved navn Jivaka Kumar Bhaccha, personlig læge for Magadha King Bimbisara. Kumar Bhacca er kendt for at have været en ven af Buddha og samtidig læge for buddhistiske munke. Han er nævnt i Pali Kanon, de gamle buddhitiske tekster fra den sydlige skole Theravada (der i dag primært findes i Sri Lanka, Myanmar, Laos, Cambodia og Thailand).

Desværre vil mange fejlagtigt drage paralleler til Thailands berygtede natteliv og tilhørende ’massage’-klinikker. Thai massage har lidt under denne sammenblanding af begreber, for traditionel thai massage har på ingen måde hverken relation til prostitution eller seksuelle undertoner.

Traditionel thai massage er baseret på en holistisk fremgangsmåde med focus på det hele menneske, som i modsætning til naturvidenskaben inkluderer både krop og sjæl. Integrationen af natur, krop, ånd og sjæl er central og i modsætning til klassiske vestlige former for massage fokuserer traditionel thai massage mindre på anatomien i det menneskelige legeme og i stedet mere på meridianlinjer og energifelter. Principperne i traditionel thai massage er sammenlignelige med meridianer i kinesisk medicin og nært beslægtet med eksempelvis akupressur og zoneterapi. På grund af den unikke teknik giver traditionel thai massage ofte langt bedre resultater end konventionelle former for massage.